Begeleiding aan gezinnen met een licht verstandelijke beperking

William Schrikker Jeugdbescherming & Jeugdreclassering (JB&JR) is een landelijke gecertificeerde instelling binnen de Jeugdzorg en biedt begeleiding aan gezinnen waarvan de ouders en/of het kind een licht verstandelijke beperking (LVB) heeft.

We voeren jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen uit en bieden in steeds meer gemeentes ook diverse consultatie- en adviesdiensten. Van een eenmalig advies tot preventietrajecten. Daarmee sluiten we aan bij het Toekomstscenario waarin steeds meer wordt ingezet op het voorkomen van gedwongen maatregelen.

Ons aanbod voor gezinnen met een licht verstandelijke beperking

Begeleiding aan gezinnen met een licht verstandelijke beperking

In gesprek

Mensen met een licht verstandelijke beperking komen relatief vaak voor binnen de jeugdbescherming en jeugdreclassering. Wilt u als gemeenten en professionals in de jeugdzorg meer weten over onze specialistische begeleiding voor gezinnen met een licht verstandelijke beperking in uw wijk? We bespreken graag hoe we met elkaar kunnen samenwerken. Neem contact op met één van onze accountmanagers via: verkoopteam@wsg.nu. Of kom een keer bij ons langs voor een op maat gemaakt werkbezoek.

Neem eens een kijkje in ons magazine: de Bikkel

Meer weten over jeugd- en gezinsbescherming, jeugdreclassering, pleegzorg en opvoedondersteuning? Partners voor Jeugd-magazine de Bikkel geeft je een inkijkje in de dagelijkse praktijk van onze cliënten én onze professionals. Alle edities en verhalen lees je op de website van Partners voor Jeugd.

Ontvang jij de Bikkel nog niet, maar wil je dat wél graag? Mail je naam, organisatie en adres naar bikkel@pvj.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *