Koop nu tickets voor ILFU Exploring Stories: de weekender

ILFU Exploring Stories

Pak je agenda er vast bij. Het thema en de data van het ILFU festival 2024 zijn bekend. Nieuw dit jaar is dat het kloppende hart van ILFU – Exploring Stories – wordt uitgebreid tot een weekendfestival. Op zaterdag 28 en zondag 29 september zullen meer dan 20 internationale gasten worden geïnterviewd over actuele, urgente onderwerpen en hun boeken komen signeren.
De kaartverkoop voor Exploring Stories is gestart!

Voor de vierde keer brengt ILFU op Exploring Stories uitzonderlijke schrijvers en denkers van over de hele wereld samen. Ontmoet je favoriete auteurs, ontdek nieuwe stemmen en laat je inspireren door hun literaire blik op de wereld. Je gaat gegarandeerd met een stapel nieuwe boeken nsaar huis.

Het festivalprogramma Exploring Stories was vorig jaar zo’n groot succes dat we besloten hebben een extra festivaldag toe te voegen. Zo kunnen we alle auteurs en de belangrijke onderwerpen die zij meebrengen nog meer aandacht geven.

Op zaterdag 28 september klinken als vanouds op de vier podia in TivoliVredenburg gesprekken met fictie- en non-fictie-schrijvers, journalisten, politici, dichters en filosofen. Zij ontmoeten elkaar voor gesprekken over dé thema’s van deze tijd, zoals (verborgen) perspectieven op hedendaagse oorlogen, de mens als middelpunt, racisme, femicide, transfobie en sociale ongelijkheid. We belichten op de zaterdag politieke en maatschappelijk-sociale onderwerpen in al hun gelaagdheid; de festivalzondag is geheel en al gewijd aan het thema ‘Nature’s Narrative’ waarin we ons buigen over de grote vraag in hoeverre de stem van de mens kan spreken voor andere entiteiten. Meer informatie over het zondagprogramma.

Op het festivalplein staan er gedurende het weekend boekenstands en eetkraampjes en vinden er diverse signeersessies plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *